Over Ons

Over Aryana Restaurant​

Bij Aryana Restaurant verwelkomen we u met open armen om te genieten van de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Onze reis begon met een simpel, maar krachtig doel: het introduceren van authentieke Afghaanse gerechten in een omgeving waar dit aanbod beperkt was.

Onze Missie

Onze missie is om meer mensen kennis te laten maken met de heerlijke smaken van Afghanistan. Door onze passie voor Afghaans eten en onze wens om anderen kennis te laten maken met deze culinaire tradities, hebben we Aryana Restaurant geopend. We streven ernaar om een brug te slaan tussen verschillende culturen en gemeenschappen door middel van voortreffelijke gerechten en gastvrijheid.

Authentieke Smaak, Rijke Cultuur

Bij Aryana Restaurant draait het niet alleen om eten; het gaat ook om het delen van de rijke Afghaanse cultuur en culinaire tradities met onze gasten. Onze menukaart biedt een scala aan traditionele Afghaanse gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgens eeuwenoude recepten.

De naam “Aryana vindt zijn oorsprong in de oude naam voor Afghanistan. In de tijd van het oude Perzische rijk werd de regio die nu bekend staat als Afghanistan “Aryana” genoemd, wat “land van de Ariërs” betekent. De naam weerspiegelt onze verbondenheid met de rijke geschiedenis en cultuur van dit prachtige land.

Samen Genieten

Wij geloven dat eten mensen samenbrengt. Of u nu een liefhebber bent van de Afghaanse keuken of een nieuwkomer die de smaken wil ontdekken, bij Aryana Restaurant bent u altijd welkom om te genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Aryana Restaurant, waar we met trots de geest en smaak van Afghanistan tot leven brengen.